Din guide til Napoli

Din guide til Napoli, Capri, Ischia og Amalfikysten - tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Hoteller

http://217.13.26.146/db/fileupload/hotell.jpgSom en vanlig regel finner du de fleste hoteller ved siden av togstasjonen. Stasjonsområdet kan være ganske lugubert, mens du likevel bare et steinkast unna vil finne meget luksuriøse alternativer. Fordelen med å velge et hotell ved stasjonen er at det her som regel er et godt kollektivtilbud, slik at du raskt kommer deg til severdighetene. Vil du bo nær disse, må du regne med et betydelig hopp i pris.


Sesonginndelingen har innvirkning på prisen. Det er dyrest i juli og august, samt til påske og jul. November – april er lavsesong, mens mai og oktober mellomperioder. Det er likevel individuelle forskjeller, så sjekk gjerne på nettet hva nabohotellet gjør i samme uke.


Hotellene i Italia er som regel inndelt i stjerner. Dette går ikke på kvalitet, men fasiliteter. Det vil si at du kan finne et renslig og koselig 2-stjerner herberge til en rimelig penger (men kanskje med fellesdusj), men også en dyr fasade av et hus med trekk og kabeltv som har 3 stjerner. Vær derfor kritisk til mer enn bare denne inndelingen.


Ofte er ikke frokost inkludert i prisen for overnatting, og med mindre du bor et stykke unna bebyggelse er det ingen grunn til å unngå den koselige cappuccinoen og cornettoen med de lokale på stambaren snarere enn å betale overpris på hotellets spisesal.

Utskriftsvennlig versjon

Flere artikler

 1. Hoteller 21.03.2008

  Finn et perfekt hotell i Napoli

  Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:  Sponsede lenker

  Mer reisestoff

  Regn om valuta


  Privacy Policy