Din guide til Napoli

Din guide til Napoli, Capri, Ischia og Amalfikysten - tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Fotball - Napoli

SSC Napoli

SSC Napoli spiller i Serie A, og hadde sin storhetstid på 80-tallet da den legendariske Diego Maradona spilte her. På noen gatehjørner kan man bokstavelig talt se at argentineren tilbes og dyrkes på linje med Jomfru Maria.

De siste årene har laget tatt steget opp i toppen av Serie A igjen, og har gjort det bra i Champions League i 2011. Stadio San Paolo trekker fullt hus på viktige kamper, hvor supporterene kommer for å se Cavani, Lavezzi og Hamsik fronte et ungt og spennende lag.

Hjemmekampene her er nesten alltid fulle av liv, og det er absolutt noe å vurdere å få med seg.

Billettprisene går fra 20 euro i svingene til godt over 100 euro for hovedtribunen Posilipo. Billetter kan kjøpes på kommisjonærer for Lottomatica og Punto Plus, samt på internett gjennom Listicket. Enkelte utsalgsteder er det også i Roma og andre byer.

Billetter må være påtrykt navnet ditt, men som turist trenger du ikke Tessera del Tifoso for å kjøpe billett hvis du sitter hos hjemmelaget.

Er fotball hovedmålet med turen kan det være greit å velge hotell i nærheten. Hotel Serius i Viale Augusto 74 er et firestjernes hotell med høy standard, hyggelige ansatte og gir deg god valuta for pengene. Bydelen Fuorigrotta har også gode spisesteder og velkjente pizzeriaer.


ASD Ischia Isolaverde spiller i Serie D. Billetter får du kjøpt før kampstart på stadion Stadio Enzo Mazzella (Via Fondobosso 16).

Byen Salerno huser laget Salernitana Calcio 1919, og spiller sine hjemmekamper i Serie C1 på Stadio Arechi.

Finn et perfekt hotell i Napoli

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy