Din guide til Napoli

Din guide til Napoli, Capri, Ischia og Amalfikysten - tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Shopping - Napoli

Shopping

Shopping

Man kommer som regel hjem med en stor koffert fra Napoli, mens shopping på Capri, Ischia og langs Amalfikysten fort begrenser seg til sitronlikør og enkle suvenirer (gjerne keramikk og porselen) pga prisnivået. Husk at det er salg i januar og juli!

I Napoli kan du finne det meste og ofte til lavere priser enn ellers i Italia. Her finner du også mange gode markeder. De kjente merkene finner du i Chiaia-området (Via Calabritto, Via dei Mille, Piazza dei Martiri, Via Filangeri og Via Poerio). Du finner også mye fint i Via Scarlatti og Corso Umberto I. Bydelen Forcella har sitt eget marked om morgenene, mens La Toretta finner du i Via Giordano Bruno. Vær obs på at du kan kjøpe tyvgods. Blant de kjente produktene man ”skal ha” i Napoli, kan vi nevne slips fra Marinella, vesker fra Tramontano og paraply fra Mario Talarico.

Capri selger de ikke så mye capribukser som man skulle tro, her er det mye dyre designerklær. Skal du først ha deg designerklær, så vil du spare penger på å kjøpe dem i Napoli. Men et par sandaler kan være overkommelig. Det er rikelig med gullsmeder her.

Ischia kan være rimeligere enn Capri, men mangler er rikt utvalg. Likeså kan det være lite å velge mellom i Amalfi og Positano, så vi anbefaler å ikke planlegge å kjøpe nødvendige ting der som du heller kan bringe. Her som ellers selges det mye sko og sandaler, keramikk og klær.

Finn et perfekt hotell i Napoli

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy