Din guide til Napoli

Din guide til Napoli, Capri, Ischia og Amalfikysten - tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Bydeler - Napoli

Bydeler

Bydeler

Napoli har mange bydeler, og vi anbefaler at alle turer utenfor selve sentrumskjernen skjer med innfødte. Mens Spaccanapoli er full av turister og lokale innbyggere, er også de spanske bydelene (quartiei spagnoli) vakre. Sistnevnte har derimot et rykte for mye kriminalitet, så det krever mye mot å dra hit. Ikke dra hit på egen hånd. Ellers er bydelene Porto og Bagnoli ned mot golfen vakre.

Capri er delt i to, kan man si. Og egentlig i tre, tar vi med Marina Grande hvor man kommer i land med båten. Selve stedet Capri ligger en kort taubanetur opp fjellet, mens landsbyen Anacapri ligger på andre enden av øya. Har du mer enn en dag på Capri er det absolutt verdt å få med seg begge.

Ischia har sin lille hovedstad i Ischia Porto, hvor du finner den lange handlegaten og de fleste butikkene. På den andre siden av øya ligger Forio, som også har sine butikker og restauranter, i tillegg til en koselig strandpromenade. Sant`Angelo er litt kronglede å komme frem til, men er veldig koselig på kveldstid. Ta også en tur til Lacco Ameno, som har en nydelig piazza og fin promenade.

Finn et perfekt hotell i Napoli

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy