Din guide til Napoli

Din guide til Napoli, Capri, Ischia og Amalfikysten - tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Flybilletter - Napoli

Fly billig til Napoli

Det er bare SasBraathens som flyr direkte til Napoli, og det er en sesongrute fra april til oktober. Det dreier seg heller ikke om mange avganger. En direktetur tar ca 3 timer og 20 minutter. Ikke uventet er det dermed ikke alltid like lett å finne de rimelige flybillettene om man ikke er ute i god tid.

Søkemotorene for flybilletter kan gi deg flere alternativer for mellomlandinger.

Det er selvsagt mulig å finne rimeligere billetter til Roma, for å så ta toget til Napoli. En togtur med Freccia Ross tar bare 1, og koster cirka 60 euro på økonomiklasse. Du har selvfølgelig mange andre alternativer for å komme deg til Napoli fra andre italienske steder. Les mer om transport i Italia i egen artikkel.

Å mellomlande kan også være en måte å spare litt penger, men dette kan ofte bety at du må faktisk stoppe to steder før du er fremme i Napoli.

Finn et perfekt hotell i Napoli

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy