Din guide til Napoli

Din guide til Napoli, Capri, Ischia og Amalfikysten - tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Overnatting - Napoli

Det er et rikt tilbud og stor bredde av hoteller i Campania-regionen. Det samme gjelder egentlig kvalitet og prisklasse også: det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. 

En generell regel er at prisene skal være godt synlige på rommene eller på kontrakten man signerer. Det er vanlig at man ber om pass eller annen ID ved innsjekking, men det er ikke vanlig at man i resepsjonen ”beholder” dem (det er jo ID-plikt i Italia, så krev dem tilbake etter noen timer). For flere tips om hotellovernatting, se linken om Hotell. Klikk på linken for generelle tips om vandrerhjem.

Camping
Det er utallige campingplasser fordelt over hele landet, og her har du muligheten til å bo på standa. Kvaliteten på strukturene varierer kraftig, fra de som bare gir deg et tre og et toalett, til de med tennisbane og sykepleier. De fleste plassene tar seg betalt for leie av plass og så et ytterligere gebyr for hver person. 
 
 
Agriturismo
Begrepet ”agriturismo” kan best oversettes med bondegårdsferie, men i Italia betyr det ikke nødvendigvis at der er så mange dyr å kose med. Det dreier seg som oftest om bønder som utnytter ekstra plass, og nedgangstider i jordbruket, for å spe på inntektene. De leier kanskje ut rom, leiligheter, hytter eller teltplass på sitt område; og her finner du toaletter, dusj og restaurant. Det som kan gjøre agriturismo til en helt unik opplevelse er stillheten på landet, kontakten med andre mennesker du møter her, den nydelige maten (råvarene kommer vanligvis fra egen hage og dyrebestand) og forståelsen for et områdes produksjonsvilkår . 


Finn et perfekt hotell i Napoli

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy