Din guide til Napoli

Din guide til Napoli, Capri, Ischia og Amalfikysten - tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Badestrender - Napoli

I Napoli finnes det noen badestrukturer, deriblant Club Partenopeo GTS, på Capo Posillipo. L`Arenile ligger i Bagnoli. Dette er nok ikke verdens reneste vann å bade i, så ta en vurdering på det før du oppholder deg for lenge i vannet. Litt utenfor, i Capo Miseno, er der en grei sandstrand.

Positano strand

Capri er preget av klipper, så det er ikke alltid like lett å slappe av som på standen. Ofte er det lettest, og man får de fineste opplevelsene av, å bade fra båt. Spesielt rundt Grotta Azzurra burde det være interessant å ta seg en dukkert.

Ischia Porto ligger Bagno Italia, men det er også mulig å legge seg ned på den bittelille stranden på Sant`Angelo. På Forio ligger en kjempelang sandstrand hvor du kan legge deg ned uten å betale, men vurder om du skal betale litt ekstra for et dagspass på Parco Negombo, som i tillegg til strand gir deg et rikt tilbud av termalbad, varme kilder og massasjebassenger.

Både Amalfi, Positano, Vietri sul Mare, Minori og Maiori har sandstrender. De er nok altfor små til mengden av turister som i sesongen vil ta seg en dukkert, men førstemann til mølla. Det er nok best å spandere på seg en seng og parasoll, med mindre du vil forsøke å finne deg en avsondret bukt man bare kommer til via sjøen...

Finn et perfekt hotell i Napoli

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy